Δευτέρα 18 Απριλίου 2016


Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί χωρίς χέρια να κάνει τόσα πολλά πράγματα όπως βλέπουμε και στο βίντεο πιο κάτω. Γι' αυτό όλοι μας πρέπει να βοηθάμε αυτά τα άτομα.
Ευγενία και Δέσποινα, ΣΤ1


Το βίντεο με τα αυγά είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο. Μας βοηθάει να κάνουμε φανταστικά σχέδια με πολύχρωμα λουλούδια πάνω στα αυγά. Είναι πολύ εύκολη και αποτελεσματική συνταγή και σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσουμε!
Νεφέλη και Σήλια, ΣΤ1


Το κοριτσάκι που βλέπουμε στο βίντεο μπορεί να βάλει ένα προσθετικό χέρι που μπορεί να διεξάγει πολλαπλές, ταυτόχρονες κινήσεις, ελεγχόμενες από σήματα από ηλεκτρόδια που ανιχνεύουν την ηλεκτρική δραστηριότητα του χρήστη. Τα ηλεκτρόδια του χεριού αυτού στέλνουν σήματα σε έναν επεξεργαστή στο χέρι, που μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι 10 κινήσεις.

Πηγή: Ναυτεμπορική
Σύνδεσμος: http://www.naftemporiki.gr/story/805857/prasino-fos-se-rompotiko-xeri-gia-anapirous-apo-tin-fda
Θοδωρής και Γιώργος, ΣΤ2


Πηγή βίντεο: https://www.facebook.com/KoinonikoiLeitourgoiEnTaxe

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ok ntaksei dn to iksera pos einai toso dyskola gia ayta ta atoma kai gia ayto prepei na ta boithame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιστευω οτι ειναι δυσκολο για αυτα τα παιδια να μην εχοθν χερια και λυση μου θα ηταν να βαλει ρομποτικα χερια χαρεις την πολυ εξελιγμενη τεχνολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το παιδί είχε χέρια δεν θα άλλαζε κάτι γιατί φτιάχνει το γλυκό το ίδιο γρήγορα όπως χωρίς χέρια. Όσοι άνθρωποι κοροϊδεύουν αυτά τα παιδιά, πρέπει να ξέρουν ότι έχουν τις ίδιες ικανότητες. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή